2017

Límits i extensions del subjecte

14-16 de juliol del 2017 Fitzwilliam College, University of Cambridge La noció de subjecte té una llarga tradició en camps com la psicologia, la lingüística, la filosofia, la sociologia i la crítica cultural. En un sentit ampli, s’identifica amb el punt de gènesi dels desitjos, els sentiments, els pensaments i les actuacions —sempre modelat per … Continua llegint «Límits i extensions del subjecte»
Posted on

Giravolta poètica. Curs d’estiu

26, 27 i 28 de juliol de 2017 Qui no s’ha sentit alguna vegada encantat i atordit alhora en mirar una espiral voltant? Experimentam una sensació semblant la primera vegada que veiem un poema visual. Què és exactament aquesta creació híbrida? Pintura, disseny, fotografia, literatura? Situam la poesia visual en la frontera literària, amb arrels … Continua llegint «Giravolta poètica. Curs d’estiu»
Posted on

Cultura, conflicte i nous subjectes socials en la Mallorca contemporània

  22 de desembre de 2017   Jornada de recerques en curs: Cultura, conflicte i nous subjectes socials en la Mallorca contemporània. Coordinadors: Guillem Colom-Montero i Mercè Picornell Jornada de recerques en curs sobre cultura, conflicte i nous subjectes socials en la mallorca contemporània. Validada com a activitat formativa del programa de doctorat de Filologia i Filosofia de … Continua llegint «Cultura, conflicte i nous subjectes socials en la Mallorca contemporània»
Posted on

Seminari Subjectivitats cinètiques

26 d’octubre, 30 de novembre i 14 de desembre de 2017 Seminari “A l’entorn de les subjectivitats cinètiques” Margalida Pons, (LiCETC) Subjectivitats desplaçades: els Estudis Animals com a eina interpretativa en l’escriptura i en l’art Pilar Arnau, (LiCETC) Anàlisi paratextual de la literatura migrant i les seves traduccions Patricia Trapero, Identitat i posthumanisme en la … Continua llegint «Seminari Subjectivitats cinètiques»
Posted on