2019

Conferència «Llegir bé per comprendre millor»

Dimarts 26 de novembre de 2019, de 14 a 16 h, la professora Coloma Mateu va impartir la conferència «Llegir bé per comprendre millor». Lloc: aula Magna de l’edifici Guillem Cifre de Colonya (Campus UIB)
Posted on

FAM TEXTUAL: lectura de textos d’Àngel Terron

17 de desembre de 2019 Lectura de textos d’El llibre del mercuri (1975-1985), d’Àngel Terron (Palma: Lleonard Muntaner, Editor, 2019). Sala de Reunions de l’Edifici Ramon Llull (Campus de la Universitat de les Illes Balears).
Posted on

Conferències de Cristina Martínez-Tejero

12 de desembre de 2019 Conferències de Cristina Martínez Tejero (Universidade de Santiago de Compostela): “Les noves dimensions del fet literari: els festivals literaris en els casos portuguès i català” i “Ecos poscoloniales en la cultura portuguesa contemporánea”. Universitat de les Illes Balears, 12 de desembre de 2019. Activitat organitzada per Jesús Revelles amb el suport de la Facultat … Continua llegint «Conferències de Cristina Martínez-Tejero»
Posted on

Jornades d’estudi sobre Gabriel Alomar

14 i 15 de novembre de 2019 Jornades d’estudi “Gabriel Alomar (1873-1941): l’intel·lectual, el periodista i el polític”. Universitat de les Illes Balears, 14 i 15 de novembre de 2019. Pilar Arnau hi presenta la ponència «Les col·laboracions de Gabriel Alomar a La Nación de Buenos Aires», i Pere Rosselló Bover, «Gabriel Alomar, crític literari al suplement Los … Continua llegint «Jornades d’estudi sobre Gabriel Alomar»
Posted on

Seminari subjecte, gènere i emoció

17 d’octubre de 2019 El grup de recerca LiCETC, en col·laboració amb el Departament de Filologia Catalana i Lingüística General i el GRESIB, organitza el seminari “Subjecte, gènere i emoció”, que reuneix experts de l’àmbit dels estudis literaris, culturals i fílmics, la lingüística, la sociologia i la filosofia. L’activitat, vinculada al projecte de recerca FFI2016-65110-P, … Continua llegint «Seminari subjecte, gènere i emoció»
Posted on

Seminari Aneta Krejcik Plsková

9 de maig de 2019 “The activities of Skupina (group) XXVI in Czech Literary Culture since 1982 to the Present”, seminari a càrrec d’Aneta Krejcik (estudiant de la Universitat de Pardubice que fa una estada Erasmus vinculada al grup LiCETC). Dijous, 9 de maig de 2019 a les 16:00 h. Sala de Juntes de l’edifici … Continua llegint «Seminari Aneta Krejcik Plsková»
Posted on

Lianes d’Antoni Artigues

4 d’abril de 2019 LiCETC participa als premis Cavall Verd de l’AELC amb la taula rodona “Ensenyament de la poesia, poesia de l’ensenyament. Lianes d’Antoni Artigues”. Participants: Margalida Estelrich, Miquel Àngel Llauger i Josep Pedrals. Moderadora: Margalida Pons. Sala de Reunions de l’edifici Ramon Llull, campus de la UIB, 4 d’abril de 2019, 17:00.
Posted on

Professors convidats primavera 2019

De l’11 de març a l’11 d’abril del 2019 El grup LiCETC, en col·laboració amb el Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, ha organitzat la visita d’una sèrie de professors convidats que han impartit diverses classes, seminaris i conferències vinculades a assignatures de grau i màster: Dominic Keown, Pau Bori, Jelena Petanović i Enric … Continua llegint «Professors convidats primavera 2019»
Posted on

Jornades de Qualitat Lingüística als Mitjans de Comunicació

29 de març, 5 i 12 d’abril de 2019 Qualitat Lingüística als Mitjans de Comunicació: la Llengua Oral II El Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears (GRESIB), juntament amb la Direcció General de Política Lingüística, organitza les II Jornades de Qualitat Lingüística als Mitjans de Comunicació: la Llengua Oral, que tindran lloc els dies 29 de … Continua llegint «Jornades de Qualitat Lingüística als Mitjans de Comunicació»
Posted on