Activitats de promoció d’estudis

Suport en el TRB per a estudiants de batxillerat

El Departament de Filologia Catalana i Lingüística General (Universitat de les Illes Balears), s’ofereix a donar suport complementari als estudiants de batxillerat que realitzin treballs de recerca sobre els següents àmbits: Què oferim? Assessorament en l’elecció del tema de recerca. Tutories amb professors i investigadors especialitzats en Lingüística, Teoria de la Literatura i Filologia Catalana (una o dues … Continua llegint «Suport en el TRB per a estudiants de batxillerat»
Posted on

Seminari amb Isaias Fanlo

Dijous dia 7 d’abril de 2022 a les 18 h tindrà lloc el seminari “Espai, ciutat, cultura, normativitat i resistència: el cas dels terrats de cultura” amb Isaias Fanlo. La sessió serà en línia, podeu accedir a l’enllaç de Zoom mitjançant el QR que apareix al cartell. Aquesta activitat està vinculada a l’assignatura Pràctica Lectora i … Continua llegint «Seminari amb Isaias Fanlo»
Posted on

II Campus Humanisticosocial d’estiu

25-28 de juny de 2018. En el marc del II Campus Humanisticosocial d’estiu, els estudis de llengua i literatura catalana ofereixen tres tallers adreçats a estudiants de batxillerat: “CSI Universitat de les Illes Balears. Novel·la negra i lingüística forense”, a càrrec de Lluís Barceló, Jaume Guiscafrè, Joan Melià, Mercè Picornell, Maribel Ripoll i Maria del … Continua llegint «II Campus Humanisticosocial d’estiu»
Posted on

Catacracs!

Les preguntes del qüestionari Catacracs! es divideixen en 5 seccions: estudis literaris i anàlisi de la cultura catalana; gramàtica normativa; gramàtica descriptiva; història de la literatura; i sociolingüística. Si et planteges estudiar el Grau de Llengua i Literatura Catalanes a la UIB, aquestes preguntes poden ser un bon entrenament. Ets un catacrac? Accés al qüestionari
Posted on

Seminari Els primers passos de la carrera investigadora

16 de setembre de 2021. Conferències de presentació del Màster en Competència Lingüística i Literària: Investigació i Ensenyament (Universitat de les Illes Balears) Seminari Els primers passos de la carrera investigadora, a càrrec d’Anna Pineda (Sorbonne Université / Universität du Köln). Dijous 16 de setembre de 2021 a les 18 h. En línia via Zoom. … Continua llegint «Seminari Els primers passos de la carrera investigadora»
Posted on

Recerca i aplicacions docents en estudis literaris i sessió Màster

28 de juny de 2021 Seminari conjunt del Projecte PoAfEd i del Màster en Competència Lingüística i Literària (UIB) Dilluns 28 de juny de 2021. Aula 29, Edifici Sa Riera. (La sessió també es podrà seguir via Zoom). Inscripcions: l.torres@uib.cat Enllaç: https://uibuniversitat.zoom.us/j/87256983159?pwd=SkRYWlVkQWs5cUpZM1dOTkw3M1lodz09 17 h: Ponència Un viatge rodó per territoris de violència i cura: entre la recerca situada, la docència i el compromís social a … Continua llegint «Recerca i aplicacions docents en estudis literaris i sessió Màster»
Posted on

Horabauxa

Maig-juny 2020. Els alumnes i professors del Grau de Llengua i Literatura Catalanes de la UIB faran directes a les xarxes socials. Cada divendres fins a final de juny hi haurà una entrevista entre un alumne i un professor. Vols saber què fan els professors del departament? Vols conèixer el dia a dia d’un estudiant del … Continua llegint «Horabauxa»
Posted on

Conferències i tallers inaugurals del màster Competència Lingüística i Literària

1, 15 i 22 d’octubre de 2020 Dijous 1 d’octubre, 18 hores L’ENFOCAMENT COMUNICATIU EN ELS MATERIALS DE CATALÀ COM A L2: TRES MOMENTS CLAU Ponent: Albert Vilagrasa Presentació: Ariadna Benet Presencial només per als alumnes preinscrits i matriculats al màster: aula 2 de l’edifici Ramon Llull En línia, via Zoom: https://us02web.zoom.us/j/85918492995 Albert Vilagrasa Grandia és llicenciat … Continua llegint «Conferències i tallers inaugurals del màster Competència Lingüística i Literària»
Posted on

Recercàpsules

20 d’octubre de 2020 Recercàpsules: microexposicions informatives sobre grups i infraestructures de recerca dels professors del Màster en Competència Lingüística i Literària de la UIB Seminari de presentació breu d’alguns dels grups i infraestructures de recerca a què es vinculen els docents del Màster en Competència Lingüística i Literària: Investigació i Ensenyament. 20 d’octubre de 2020, 17:00, … Continua llegint «Recercàpsules»
Posted on

IV Setmana de Postgrau

23 -27 d’abril de 2018 Conferència «Planificación lingüística extraoficial e inconsciente: vistas eurolingüísticas». Dr. Joachim Grezca (Katholische Universität Eichstätt). 26 d’abril, a les 9 h, a l’aula 8 de l’edifici Ramon Llull. Conferència «Applied Eurolinguistics: The Power of Language in EuropeanMedia». 26 d’abril, a les 16 h, a la sala de reunions de l’edifici Ramon … Continua llegint «IV Setmana de Postgrau»
Posted on