2023

Conversa amb Antonina Canyelles

20 de març de 2023. Conversa de l’escriptora Antonina Canyelles amb els alumnes de l’assignatura Tendències de la Literatura Catalana Actual. Edifici Ramon Llull (Campus de la UIB), aula 22, 11:00 h. Activitat realitzada amb el suport de la Facultat de Filosofia i Lletres i emmarcada en el projecte de recerca PID2019-105083GB-I00 / AEI / … Continua llegint «Conversa amb Antonina Canyelles»
Posted on

Ramon Llull: presentació de les novetats editorials

Estudis lul·lians (1978-2019), d’Anthony Bonner (Col·lecció Blanquerna, UB-UIB) i Art demostrativa i Regles introductòries a la pràctica de l’Art demostrativa, de Ramon Llull, editat per Josep E. Rubio i Simone Sari (NEORL) – Hi intervindran: Lola Badia, Josep E. Rubio, Simone Sari– Organitzat per la Càtedra Ramon Llull– Hi col·labora la Col·lecció Blanquerna i la NEORL– Web: https://catedraramonllull.uib.cat
Posted on

Workshop d’estudiants de postgrau

3 i 4 de març de 2023. Workshop “Ètica, Transferència i Compromís social de la recerca en Humanitats i Ciències Socials”, organitzat per l’Institut de Recerca i Innovació Educativa (IRIE) de la Universitat de les Illes Balears i el Màster en Competència Lingüística i Literària i coordinat per Mercè Picornell, Jesús Revelles i Maria del … Continua llegint «Workshop d’estudiants de postgrau»
Posted on

III Jornada de Càpsules de TFM

28 d’abril de 2023. Jornada d’exposicions breus de TFM del Màster en Competència Lingüística i Literària. Destinada a alumnes que tinguin matriculada l’assignatura de TFM (o equivalent en les titulacions de fora de l’Estat espanyol) en un programa oficial de màster i en una àrea afí a la del Màster en Competència Lingüística i Literària. … Continua llegint «III Jornada de Càpsules de TFM»
Posted on

IV Setmana de les Dones

Per quart any consecutiu, el Departament de Filologia Catalana i Lingüística General i els grups de recerca que s’hi associen,amb el suport del Vicerectorat de Projecció Cultural i Universitat Oberta, organitzen una setmana d’aules obertes al voltant del 8 de març, Dia de les Dones. Les sessions (classes, seminaris, taules rodones i tallers) es vinculen … Continua llegint «IV Setmana de les Dones»
Posted on