Professors visitants

Dominic KeownProfessor al Fitzwilliam College Universitat de Cambridge. Període a la UIB: 1 de març 2019 – 15 d’abril de 2019.
 Resultat d'imatges de enric bouEnric Bou: Catedràtic de literatura a la Universitat de Ca’ Foscari, Venècia (Itàlia). Períodes a la UIB: 8 – 12 d’abril de 2019; abril – maig 2013 (estada subvencionada pel Vicerectorat de Recerca de la UIB en el marc del programa d’ajudes a professors convidats).  
 Pau Bori: Lector a la Universitat de Belgrad. Període a la UIB: del 25 i al 29 de març de 2019. Professor d’intercanvi Erasmus.
 XicoFrancesc Torres Tamarit: Investigador permanent al laboratori Estructures Formals del Llenguatge (UMR 7023) del CNRS/Universitat París 8. Període a la UIB: 29 novembre – 22 desembre de 2017. 
 StefanyStefany Olivar Espinosa: Candidata a doctora en Lingüística pel Col·legi de Mèxic amb el treball de recerca “Algunos aspectos de la entonación en el español de contacto náhuatl-español de San Miguel Canoa, Puebla”, dirigit i assessorat pel Dr. Pedro Martín Butragueño. Període a la UIB: 2 octubre – 24 de novembre de 2017.
 IonIon Giurgea: Investigador sènior  al Iorgu Iordan – Alexandru Rosetti Institut de Lingüística de l’Acadèmia Romanesa. Període a la UIB: 12-16 de juny de 2017.
 Resultat d'imatges de elisenda marcerElisenda Marcer: Professora d’Estudis Catalans a la Universitat de Birmingham (Regne Unit). Període a la UIB: octubre – desembre 2015 (estada subvencionada pel Vicerectorat de Recerca de la UIB en el marc del programa d’ajudes a professors convidats).